Sybase Business Intelligence Solutions - Database Management, Data Warehousing Software, Mobile Enterprise Applications and Messaging
Sybase Brand Color Bar
delete

Search for    in all of Sybase.com
alle zoekresultaten bekijken right arrow
  blank
 
 
 
 
 

 
 
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
CLICK TO EXPAND NAVIGATION
Partner > Partner Program Overview

Overzicht van het partnerprogramma


 

 
 
 

Sybase streeft ernaar om samen met hun kanaalpartners de beste zakelijke oplossingen voor eindklanten te bieden. Ongeacht of uw partnerorganisatie een distributeur, wederverkoper, VAR, SI, ISV, OEM of technologiepartner is, vindt u altijd toonaangevende programma's en voordelen die u helpen een succesvolle Sybase-partner te zijn.

Het Sybase-partnerprogramma vormt de basis van uw relatie met Sybase. Sybase is een organisatie waar alles draait om kanalen en we beschouwen onze kanaalpartners als een uitbreiding van onze organisatie die een belangrijke rol spelen in onze 'go-to-market' strategie en activiteiten. Ons doel is een partnerprogramma te bieden dat onze partners op meerdere manieren voorziet van de hulpbronnen en ondersteuning die ze nodig hebben om hun bedrijf te laten groeien op basis van Sybase-producten en -oplossingen. Het Sybase-partnerprogramma omvat twee partnerniveaus, Gold en Silver, elk met minimale toegangscriteria per partnertype, zodat onze partners kunnen kiezen voor de specifieke voordelen die ze nodig hebben om een vertrouwde Sybase-infrastructuurpartner te worden.

Nadat partners zich hebben aangemeld en zijn geaccepteerd voor het Sybase-partnerprogramma, hebben ze toegang tot een groot aantal voordelen en kunnen ze hun relatie met Sybase gaan opbouwen.

Meer informatie over de verschillende soorten of categorieën partners

Meer informatie over de structuur van het partnerprogramma

Meer informatie over hoe het partnerprogramma werkt in verschillende delen van de wereld

Soorten partners

Sybase begrijpt dat de behoeften van partners afhangen van hun bedrijfsmodel. Daarom heeft Sybase het partnerprogramma onderverdeeld in zeven categorieën.

Type partner Beschrijving
Distributeur Distributeurs verkopen Sybase-licenties aan wederverkopers (en VAR's in sommige regio's) binnen een welomschreven regio.
Wederverkoper Wederverkopers zijn organisaties die Sybase-licenties verkopen. Hun verkoopcapaciteiten vormen hun toegevoegde waarde.
VAR VAR's (Value Added Resellers) maken oplossingen rondom Sybase-producten. Ze verkopen de Sybase-licentie aan klanten als onderdeel van hun oplossing. Hun oplossing kan bestaan uit een toepassing, een aangepaste versie ervan en/of services voor Sybase-implementatie.
SI SI's (Systeemintegrators) kunnen licenties verkopen, maar ze richten zich voornamelijk op het bieden van services rondom Sybase-producten. Deze services kunnen bestaan uit een op maat gemaakte toepassing, aangepaste versies van toepassingen en/of services voor Sybase-implementatie.
ISV ISV's (Independent Software Vendors) maken en marketen softwaretoepassingen die, wanneer ze compatibel zijn gemaakt met een Sybase-product, de markt vergroten voor zowel de ISV als Sybase. De licentie is niet ingesloten in de toepassing en de ISV verkoopt de toepassing evenmin. ISV’s variëren van enkele van de grootste softwarebedrijven ter wereld tot kleine, regiospecifieke ontwikkelingsbedrijven.
OEM OEM's (Original Equipment Manufacturers) integreren een Sybase-toepassing in hun toepassing die niet kan worden losgekoppeld en als volledige oplossing wordt verkocht, waarbij de Sybase-component onzichtbaar is voor de eindgebruiker.
Technologiepartner Technologiepartners zijn toonaangevende wereldwijde technologebedrijven met een groot aandeel in hun doelmarkt, zoals IBM, HP, Cisco, Avaya en Sun Micro Systems. Technologiepartners bieden de hardwareplatforms, apparaten en/of besturingssystemen waarop de Sybase-software draait. Onze technologiepartners zijn leveranciers van hardware en besturingssystemen, maar geen wederverkopers van Sybase-software.

Het programma is zo opgezet dat elk partnertype een afzonderlijke reeks voordelen ontvangt, die speciaal zijn toegesneden op de behoeften van de partner en de 'go-to-market' strategie voor vertrouwde Sybase-infrastructuuroplossingen.

Structuur van het partnerprogramma

Sybase begrijpt dat de vereisten van partners verschillen en heeft daarom een partnerprogramma ontwikkeld dat bestaat uit twee niveaus, die partners beloningen en zakelijke voordelen bieden op basis van hun inkomsten, training, verkregen accreditaties en geografische dekking. Het Sybase-programma bevat de volgende niveaus:.

  • Het Silver-niveau van het partnerprogramma voorziet Sybase-kanaalpartners van alle online hulpmiddelen, training, ondersteuning en hulpbronnen die ze kunnen gebruiken om, met minimale vereisten, succesvol te zijn met onze toonaangevende vertrouwde infrastructuuroplossingen binnen hun gekozen land.
  • Het Gold-niveau van het partnerprogramma is bestemd voor partners die bereid zijn een stap verder te gaan en te investeren om zo een volledig technisch gecertificeerde partner en/of partner met verkoopaccreditatie met een jaarlijkse inkomstendoelstelling te worden. Gold-partners niveau hebben recht op speciale CAM, aanvullende beloningen en stimulansen zoals toegang tot ons programma voor doorverwijzing van potentiële klanten, verkoopregistratie, fondsen voor kanaalmarketing en meer.

Het Sybase-partnerprogramma hanteert een minimuminstapniveau voor elk programmaniveau. De beschikbaarheid, kwalificaties, vereisten en voordelen van het Sybase-partnerprogramma verschillen per partnertype, zoals hieronder wordt aangegeven:

Partnerniveau Distributeur Wederverkoper VAR SI ISV
Silver-programmaniveau NEE JA JA JA JA
Gold-programmaniveau JA NEE JA JA JA

Geografische dekking

Sybase begrijpt dat partners werkzaam kunnen zijn buiten de grenzen van één land en dat sommige partners succesvolle bedrijfsactiviteiten hebben ontwikkeld of gaan ontwikkelen binnen hun doelregio of wereldwijd.

De regionale uitbreiding van het Gold-programma is bedoeld om deze partners niet alleen te steunen in één land, maar ook op regionaal niveau door aanvullende ondersteuning en beloningen voor regionaal partnerbeheer te bieden.

Een klein percentage partners is wereldwijd vertegenwoordigd in drie of vier van de door Sybase gedefinieerde regio's (Noord-Amerika, Europa-Midden-Oosten-Afrika, Azië-Pacifisch gebied en Latijns-Amerika). Het wereldwijde Gold-programma van Sybase is alleen op uitnodiging en is ontwikkeld om een succesvolle wereldwijde samenwerking te ondersteunen en op te bouwen.

Alleen het Gold-partnerniveau biedt programma-uitbreidingen voor een regionale en wereldwijde geografische dekking. Partners kunnen een aanvraag indienen om een regionale Gold-partner te worden, maar de status van wereldwijde Gold-partner is alleen op uitnodiging.

Wereldwijde en regionale partners moeten nog steeds voldoen aan de vereisten van elk land waarin ze een Sybase-partner willen worden, samen met aanvullende regionale/wereldwijde criteria.

Landindeling

Aangezien de grootte en het aantal inwoners van landen verschillen, heeft Sybase landen ingedeeld in niveau 1 en niveau 2. Partners moeten dekking hebben in meerdere niveau 1-landen om een regionale en wereldwijde status te krijgen. Zo niet, dan blijven ze op landniveau.

Niveaus Regio Landen
Niveau 1-landen Noord-Amerika VS, Canada
Azië-Pacifisch gebied Australië, Singapore, China, India, Japan, Korea
Niveau 2-landen Noord-Amerika
Azië-Pacifisch gebied
Alle landen die hierboven niet worden vermeld

In de onderstaande tabel worden de vereisten voor geografische dekking beschreven voor alle regionale en wereldwijde Gold-partners.

Partnerniveau Distributeur VAR SI ISV Wederverkoper
Gold-partnerprogramma
Regionaal JA JA JA JA Niet beschikbaar
Azië-Pacifisch gebied Moet de Gold-status hebben in drie landen, waaronder een niveau 1-land  
Noord-Amerika Moet de Gold-status hebben in de VS en Canada  
Wereldwijd Niet beschikbaar JA JA JA Niet beschikbaar
In alle regio's   Alleen op uitnodiging. Moet de Gold-status hebben in een niveau 1-land in drie regio's.  
 
 
 
 
Startpagina / Contact opnemen / Help / Vacatures / Juridisch / Privacy / Gedragscode
© Copyright 2014, Sybase Inc. - v 7.6